Редактор: e-mail: Кадър: PexelsПортугалия отново въведе задължителна двуседмична карантина за британски граждани, влезли

...
Редактор: e-mail: Кадър: PexelsПортугалия отново въведе задължителна двуседмична карантина за британски граждани, влезли
Коментари Харесай

Португалия върна карантината за британски граждани, влезли в страната

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Pexels

Португалия още веднъж вкара наложителна двуседмична карантина за английски жители, влезнали в страната. Целта е да се ограничи разпространяването на по-заразния вид на ковид " Делта ", който беше открит за първи път в Индия, оповестява " Евронюз ".

Според новите правила влизащите в Португалия по въздух, суша или море ще би трябвало да покажат документ,  че са имунизирани, в противоположен случай ще би трябвало да бъдат изолирани за две седмици.

Мярката идва, откакто немският канцлер Ангела Меркел разкритикува Португалия, че разрешава на английските туристи да пътуват до страната сред средата на май и началото на юни, до момента в който разновидността Delta се популяризира във Англия.

Португалия стана първата страна от Европейския съюз, която разгласи, че този вариант на ковид е преобладаващ на нейната територия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР